Paula Žanić nastupila u U 16 ženskoj reprezentaciji Hrvatske te sa reprezentacijom osvojila 3.mjesto i povratak u diviziju A

Paula Žanić nastupila u U16 ženskoj reprezentacija Hrvatske koja je osvojila je 3. mjesto na Europskom prvenstvu B divizije i time osigurala povratak u A diviziju.

Ponosni smo što je boje Hrvatske branila naša igračica Paula Žanić članica KK VINDI – Varaždin. Paula se odlično snašla u društvu naših najboljih djevojaka te svoje vrijeme na paketu odlično iskoristila, nije ju zasmetalo što je prvi puta u reprezentaciji. Sve čestite, bravo Paula i samo tako naprijed.

BASKETBALL SUMMER CAMP 2019

U suradnji tri košarkaška saveza regije SJEVER, 1. BASKETBALL SUMMER CAMP 2019 održati u periodu 02.-06.rujna 2019. u Varaždinu,ARENA Varaždin (mala dvorana) i u Ludbregu (06.09.) ŠD Ludbreg.
Ovim putem obavještavamo i pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake članove košarkaških klubova REGIJE SJEVER,da se prijave u BSC 2019 do 26.08.2019.
Kamp je prvenstveno zamišljen kao mjesto za učenje košarke, ali isto tako i kao mjesto socijalizacije i promocije košarke u gradovima i županijama gdje će se održavati.
GENERALNI POKROVITELJ KAMPA : GRAD VARAŽDIN
OSTALI POKROVITELJI : GRAD LUDBREG, ARENA VARAŽDIN, ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA VARAŽDINA, SVEUČILIŠTE SJEVER

 

Ovdje možete peuzeti brošuru sa informacijama o BSC 2019, (download) 

Obrazac za prijavu BASKETBALL SUMMER CAMP 2019

Raspored i satnica po danima BSC 2019 (download)