SLUŽBENO OTVORENJE VANJSKOG KOŠARKAŠKOG IGRALIŠTA U VARAŽDINU

Dana 30.05.2020. održat će se svečano otvorenje vanjskog košarkaškog igrališta u ulici Gustava Krkleca u Varaždinu (mjesto starog poligona).

U projektu Grada Varaždina, Zajednice športskih udruga Grada Varaždina i Košarkaškog saveza Varaždinske županije izgrađeno je najmodernije vanjsko košarkaško igralište. Igralište je namijenjeno  za sve aktivne i rekreativne košarkaše. Obzirom da će igralište imati i rasvjetu, korištenje igrališta bit će moguće 24 sata dnevno.

Svečano otvorenje  bit će 30.05.2020. u 20:00h, a prisustvovat će mu gradonačelnik grada Varaždina  Ivan Čehok , Predsjednik  ZSUGVŽ  Alen Runac , te predstavnici KSVŽ  Nino Gregorina, Darko Brezovec i Dražen Štrok.

O PROGRAMU

ORGANIZATOR :  KOŠARKAŠKI  SAVEZ VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

SUORGANIZATORI : GRAD VARAŽDIN, ZAJEDNICA ŠPORTSKI UDRUGA GRADA VARAŽDINA

MEDIJSKI POKROVITELJI :  VTV Varaždinska televizija, Varaždinske vijesti, Varaždinski.hr, eVaraždin

Program počinje u PETAK  29.05.2020. kvalifikacijskim turnirom VARAŽDIN STREETBALL 3X3.

Nastavlja se u SUBOTU 30.05.2020. ujutro program se nastavlja sa mladim nadama Varaždinske košarke,  uz prigodni program  i nastavak turnira VARAŽDIN Streetball 3X3 2020.

Točnu satnicu programa i prijave za VARAŽDIN STREETBALL 3X3 objavit ćemo na WEB stranici KOŠARKAŠKOG SAVEZA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE www.ksvz.hr i na Facebook stranici KSVŽ  do ponedjeljka 24.05.2020.

KSVŽ

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *